Klantervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 18 reviews
by Ivana on Fotoshoot
Samenwerking

Wat een topfotograaf die Leon! Hij is geduldig, professioneel, maakt prachtige foto's en bezit ook nog over een gezonde dosis humor. Ik heb van de samenwerking genoten en raad hem zeker aan!

by Anonymous on Fotoshoot

Was best een stuk rijden maar dat was echt de moeite waard. Alles was in goed overleg gegaan en voelde mij snel op mijn gemak. Het resultaat was ver boven mijn verwachtingen. Veel leuke reacties gehad ook op het resultaat! Enige minpunt was dat ik toen ik er was pas te horen kreeg dat je eigenlijk maar 10 foto’s krijgt. Vond het heel erg weinig, had ik nog niet eerder mee gemaakt. Ook voor zo’n stuk rijden en resultaat erg jammer. Verder alles goed!

by Roos on Fotoshoot

Ik vond het erg fijn om met Leon samen te werken, hij zorgt voor een fijne, professionele en vertrouwde werksfeer.Verder vind ik hem in het contact ook erg fijn, hij stelt je op je gemak en alles gaat in goed overleg.De foto's zijn super mooi geworden, het is goed terug te zien dat Leon veel aandacht steekt in de optimale belichting. Verder vond ik ook de bewerkingen van de foto's erg mooi gedaan, subtiel en stijlvol.Hartstikke bedankt nogmaals voor de samenwerking en voor anderen zou ik zeker aan willen raden om een keer mooie foto's te maken samen met Leon.

by Anea on Fotoshoot

Een paar weken geleden mijn eerste shoot bij Leon gehad... het resultaat... super!! Al toen hij de foto’s tussendoor liet zien wist ik dat dit mooiere foto’s zouden worden dan die ik ooit eerder ontvangen heb van mezelf! Leon is een echte professional! Hij weet precies wat wel en niet mooi is en levert gewoon top werk! Zeker een aanrader voor mensen die mooie foto’s willen van zichzelf!

by Reshmie on Fotoshoot
1e shoot

Onlangs mn eerste shoot gehad bij Leon. Was een pokke end rijden maar dan heb je ook wat!! Hij had een leuk concept waar ik nog geen ervaring mee had en het resultaat mocht er zijn! Netjes gewerkt op contract basis, alles in goed overleg en de foto's kreeg ik snel achter elkaar. Zeker voor herhaling vatbaar!En zijn vrouw maakt heerlijke tomatensoep:)

by R.D. on Fotoshoot

Voor het eerst een shoot gehad bij Leon. Altijd spannend, wanneer je iemand nog niet kent. Leon was heel professioneel en vraagt ook aan jou wat jij graag op de foto wilt. Ik heb nog nooit zulke mooie foto's van mezelf gezien. Leon is een echte professional en gaat voor kwaliteit. Aanrader!

by Melissa on Fotoshoot
Mooie shoot

Een erg fijne fotoshoot gehad met Leon. Ik voelde mij erg op mijn gemak en de samenwerking ging perfect. De resultaten zijn verbluffend mooi! Heel erg bedankt Leon!

by Shrijana on Fotoshoot
leuke ervaring

Mijn eerste shoot, het klonk allemaal een beetje spannend en ik was onzeker maar toen ik eenmaal op de plek van bestemming was kreeg ik een gerustgesteld gevoel. Leon is een lieve, aardige man die zeer positief is en het mooiste in alles kan zien. Het was een leuke shoot met goede foto's, zeker voor herhaling vatbaar. Ik raad het zeker aan om bij Leon een shoot te doen, hij is respectvol en is vriendelijk en maakt mooie foto's.

by Melat on Fotoshoot
Super leuke dag

Hij is zeer professioneel. Hij stelt jou gerust en neemt tijd.Ik vond hem geduldig en werkt met veel humor en plezier. Als een ervaren model is hij een van de beste.ik zou met veel plezier nog een keer met hem samenwerken. Echt een aanrader. Ik ben zeer tevreden over mijn foto's en plezierige middag. Top fotograaf!!

by roos joy on Fotoshoot
cleavage

Hele fijne shoot gehad met Leon. Door de relaxte sfeer erg mooie foto's uit voortgekomen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»