Klantervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 24 reviews
by Kim on Fotoshoot
Een ontspannen sfeer!

Leon is een creatieve, open-minded fotograaf die er eigenlijk direct voor zorgt dat jij je op je gemak voelt. Professionele houding met een humorvolle ondertoon. Zeker de moeite waard!

by Carolina on Fotoshoot
Fotoshoot

Hele leuke dag gehad. Voelde mij er op mijn gemak en hij laat je niets doen wat je zelf niet wilt en dat is gewoon heel fijn. Leuke gezellige sfeer en de foto's zijn echt prachtig geworden. Ik kom zeker graag terug voor meer mooie foto's! Topper is het!

by Yudenia on Fotoshoot
Fotoshoot

Fijne samenwerking. Prettige sfeer. Geeft aanwijzingen tijdens het poseren. Laat je niets doen wat je zelf niet wilt. Mooi eindresultaat ook ik kom zeker nog een keer terug.

by Elzira on Fotoshoot
Fotoshoot

Voor het eerst een shoot gehad met Leon. Super fijne en aardige fotograaf met oog voor detail, hij stelt je op je gemak en is erg professioneel. Hebben tevens ook goed kunnen lachen waardoor je je nog beter voelt en dat is toch wel het belangrijkste bij een fotoshoot! Het resultaat van de shoot is prachtig en voor herhaling vatbaar!

by Ashley on Fotoshoot
Relaxed

Een onwijs relaxte shoot gehad. Alle tijd ingepland omdat ik toch wel een eindje moest reizen. Zowel binnen als buiten geshoot, veel gelachen en super gave resultaten. Zeker voor herhaling vatbaar.

by Cindy on Fotoshoot
Fotoshoot

Weer een super leuke samenwerking gehad met Leon! Super blij met de foto's! :)Tot de volgende keer! 😀

by Ivana on Fotoshoot
Samenwerking

Wat een topfotograaf die Leon! Hij is geduldig, professioneel, maakt prachtige foto's en bezit ook nog over een gezonde dosis humor. Ik heb van de samenwerking genoten en raad hem zeker aan!

by Anonymous on Fotoshoot

Was best een stuk rijden maar dat was echt de moeite waard. Alles was in goed overleg gegaan en voelde mij snel op mijn gemak. Het resultaat was ver boven mijn verwachtingen. Veel leuke reacties gehad ook op het resultaat! Enige minpunt was dat ik toen ik er was pas te horen kreeg dat je eigenlijk maar 10 foto’s krijgt. Vond het heel erg weinig, had ik nog niet eerder mee gemaakt. Ook voor zo’n stuk rijden en resultaat erg jammer. Verder alles goed!

by Roos on Fotoshoot

Ik vond het erg fijn om met Leon samen te werken, hij zorgt voor een fijne, professionele en vertrouwde werksfeer.Verder vind ik hem in het contact ook erg fijn, hij stelt je op je gemak en alles gaat in goed overleg.De foto's zijn super mooi geworden, het is goed terug te zien dat Leon veel aandacht steekt in de optimale belichting. Verder vond ik ook de bewerkingen van de foto's erg mooi gedaan, subtiel en stijlvol.Hartstikke bedankt nogmaals voor de samenwerking en voor anderen zou ik zeker aan willen raden om een keer mooie foto's te maken samen met Leon.

by Anea on Fotoshoot

Een paar weken geleden mijn eerste shoot bij Leon gehad... het resultaat... super!! Al toen hij de foto’s tussendoor liet zien wist ik dat dit mooiere foto’s zouden worden dan die ik ooit eerder ontvangen heb van mezelf! Leon is een echte professional! Hij weet precies wat wel en niet mooi is en levert gewoon top werk! Zeker een aanrader voor mensen die mooie foto’s willen van zichzelf!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»