Klantervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 15 reviews
by Anea on Fotoshoot

Een paar weken geleden mijn eerste shoot bij Leon gehad... het resultaat... super!! Al toen hij de foto’s tussendoor liet zien wist ik dat dit mooiere foto’s zouden worden dan die ik ooit eerder ontvangen heb van mezelf! Leon is een echte professional! Hij weet precies wat wel en niet mooi is en levert gewoon top werk! Zeker een aanrader voor mensen die mooie foto’s willen van zichzelf!

by Reshmie on Fotoshoot
1e shoot

Onlangs mn eerste shoot gehad bij Leon. Was een pokke end rijden maar dan heb je ook wat!! Hij had een leuk concept waar ik nog geen ervaring mee had en het resultaat mocht er zijn! Netjes gewerkt op contract basis, alles in goed overleg en de foto's kreeg ik snel achter elkaar. Zeker voor herhaling vatbaar!En zijn vrouw maakt heerlijke tomatensoep:)

by R.D. on Fotoshoot

Voor het eerst een shoot gehad bij Leon. Altijd spannend, wanneer je iemand nog niet kent. Leon was heel professioneel en vraagt ook aan jou wat jij graag op de foto wilt. Ik heb nog nooit zulke mooie foto's van mezelf gezien. Leon is een echte professional en gaat voor kwaliteit. Aanrader!

by Melissa on Fotoshoot
Mooie shoot

Een erg fijne fotoshoot gehad met Leon. Ik voelde mij erg op mijn gemak en de samenwerking ging perfect. De resultaten zijn verbluffend mooi! Heel erg bedankt Leon!

by Shrijana on Fotoshoot
leuke ervaring

Mijn eerste shoot, het klonk allemaal een beetje spannend en ik was onzeker maar toen ik eenmaal op de plek van bestemming was kreeg ik een gerustgesteld gevoel. Leon is een lieve, aardige man die zeer positief is en het mooiste in alles kan zien. Het was een leuke shoot met goede foto's, zeker voor herhaling vatbaar. Ik raad het zeker aan om bij Leon een shoot te doen, hij is respectvol en is vriendelijk en maakt mooie foto's.

by Melat on Fotoshoot
Super leuke dag

Hij is zeer professioneel. Hij stelt jou gerust en neemt tijd.Ik vond hem geduldig en werkt met veel humor en plezier. Als een ervaren model is hij een van de beste.ik zou met veel plezier nog een keer met hem samenwerken. Echt een aanrader. Ik ben zeer tevreden over mijn foto's en plezierige middag. Top fotograaf!!

by roos joy on Fotoshoot
cleavage

Hele fijne shoot gehad met Leon. Door de relaxte sfeer erg mooie foto's uit voortgekomen. Zeker voor herhaling vatbaar.

by Ebru on Fotoshoot
Boudoirshoot in de studio.

Ik heb mijn eerste boudoirshoot bij Leon gedaan. Hij heeft een professionele en ontspannen houding, is heel helder, wist me op mijn gemak te stellen en prachtige foto's te maken. Heel mooi hoe hij met licht omgaat. Leon ik ben fan!

by Gerben V on Fotoshoot
Top

Ik had een fotoshoot georganiseerd voor 5 personen in een natuurgebied. Leon pakte het professioneel aan met het uitzoeken van de locaties. Ook werden de mensen die het lastig vonden om te poseren rustig op hun gemak gesteld. Hij heeft oog voor detail, en... niets dan complimenten over de foto's...

by Claudia Zaat on Fotoshoot
modelervaring


Leon heeft een zeer professionele werkhouding, en hij zorgt voor een ontspannen sfeer op de set.Resultaten waren erg goed en krijg regelmatig van andere fotografen terug dat zijn foto's zeer mooi belicht zijn.Inhuren als fotograaf? Leon is zeker een aanrader!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»