Klantervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 26 reviews
by Demi on Fotoshoot
Shoot

Ik heb een onwijs leuke shoot gehad met Leon. Hij zorgt ervoor dat je echt op je gemak voelt. Dat zorgt ervoor dat de sfeer heel fijn is om in te werken. De resultaten zijn daardoor in een woord TOP !

by Maike on Fotoshoot
Shoot

Een hele fijne en goeie ervaring om met leon te hebben mogen shooten! Een comfortabele en creatieve omgeving waarin een goeie samenwerking en sfeer uit ontstaat waarin het model en de fotograaf het beste uit de shoot kunnen halen!

by Kim on Fotoshoot
Een ontspannen sfeer!

Leon is een creatieve, open-minded fotograaf die er eigenlijk direct voor zorgt dat jij je op je gemak voelt. Professionele houding met een humorvolle ondertoon. Zeker de moeite waard!

by Carolina on Fotoshoot
Fotoshoot

Hele leuke dag gehad. Voelde mij er op mijn gemak en hij laat je niets doen wat je zelf niet wilt en dat is gewoon heel fijn. Leuke gezellige sfeer en de foto's zijn echt prachtig geworden. Ik kom zeker graag terug voor meer mooie foto's! Topper is het!

by Yudenia on Fotoshoot
Fotoshoot

Fijne samenwerking. Prettige sfeer. Geeft aanwijzingen tijdens het poseren. Laat je niets doen wat je zelf niet wilt. Mooi eindresultaat ook ik kom zeker nog een keer terug.

by Elzira on Fotoshoot
Fotoshoot

Voor het eerst een shoot gehad met Leon. Super fijne en aardige fotograaf met oog voor detail, hij stelt je op je gemak en is erg professioneel. Hebben tevens ook goed kunnen lachen waardoor je je nog beter voelt en dat is toch wel het belangrijkste bij een fotoshoot! Het resultaat van de shoot is prachtig en voor herhaling vatbaar!

by Ashley on Fotoshoot
Relaxed

Een onwijs relaxte shoot gehad. Alle tijd ingepland omdat ik toch wel een eindje moest reizen. Zowel binnen als buiten geshoot, veel gelachen en super gave resultaten. Zeker voor herhaling vatbaar.

by Cindy on Fotoshoot
Fotoshoot

Weer een super leuke samenwerking gehad met Leon! Super blij met de foto's! :)Tot de volgende keer! 😀

by Ivana on Fotoshoot
Samenwerking

Wat een topfotograaf die Leon! Hij is geduldig, professioneel, maakt prachtige foto's en bezit ook nog over een gezonde dosis humor. Ik heb van de samenwerking genoten en raad hem zeker aan!

by Anonymous on Fotoshoot

Was best een stuk rijden maar dat was echt de moeite waard. Alles was in goed overleg gegaan en voelde mij snel op mijn gemak. Het resultaat was ver boven mijn verwachtingen. Veel leuke reacties gehad ook op het resultaat! Enige minpunt was dat ik toen ik er was pas te horen kreeg dat je eigenlijk maar 10 foto’s krijgt. Vond het heel erg weinig, had ik nog niet eerder mee gemaakt. Ook voor zo’n stuk rijden en resultaat erg jammer. Verder alles goed!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»